1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun

Bizler alın terinin ve emeğin değerini bilen bir milletin fertleri, toprağı bin bir emekle işleyen babaların, geleceğimizi gözünün nuru ile ilmek ilmek dokuyan anaların evlatlarıyız. Emek dendiği anda hakkın teslimini erdem bilen, işçinin ve emekçinin alnındaki ter kurumadan hakkını teslim etmeyi mümkün kılan değerlerin destekçisiyiz. İşçilerin haklarının takipçisi ve her zorlukta destekçisi olmaktan onur duyuyoruz.

İçinde bulunduğumuz Kovid-19 salgını işçi ve emekçi sınıfının önemini bir kez daha ortaya çıkarmıştır. Başta sağlık emekçileri olmak üzere, bu sıkıntılı günlerde vatandaşlarımızı evlerine ulaştıran, dünyanın dört bir yanına tıbbi ve insani yardım malzemeleri taşıyan havacılık emekçilerimiz ve daha sayamayacağımız tüm emekçi kardeşlerimiz insanlığa umut olmuştur.

Bu güne kadar meydanları coşkuyla doldurup kutladığımız 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü yine aynı coşku ve heyecanla kutlayacağımız günlerin geleceğine inanıyoruz. 

Buradan bir kez daha tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyor,  tüm işçi ve emekçi kardeşlerimi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. 

Ali Kemal TATLIBAL
Hava-İş Sendikası Genel Başkanı

 

Ayrı bakınız

Dünya Kabin Memurları Günü Kutlu Olsun

  Tüm koşullarda görevlerini başarıyla yerine getiren kabin memurları sivil havacılığın vazgeçilmez öğesi olmuşlardır.  Pandemi …