Genel Başkanımızdan

Değerli Havacılık Emekçileri,

İşçi kardeşlerimin, dava arkadaşlarımın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma bayramını tebrik ederim. Bu bayram, Türk-İş’in aldığı karar neticesinde Hava-İş başta olmak üzere Türk-İş’e bağlı tüm sendikalar, 1 Mayıs’ı Hatay’da kutlama kararı aldı. Bizler de İstanbul ve Ankara başta olmak üzere tüm Anadolu teşkilatlarımızın katılımıyla, emekçi kardeşlerimizin dev adımlarıyla İşçi kortejinde havacılık camiasını temsil etmek üzere Hatay’daydık. 1 Mayıs ruhunu coşkuyla kutladık. Tüm emekçilerin birleştiği, sıkıntıların dile getirildiği, sevinçlerin yaşandığı 1 Mayıs’ı bu sene de görebilmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Umarız ki sorunların hiç olmadığı sadece sevinçlerin paylaşıldığı nice bayramlarda birlikte oluruz.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü de Ankara’da Türk-İş bünyesinde sevinçle kutladık. Bu seneki 8 Mart kutlamalarına teşrif eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la da görüşüp sizlerin taleplerini dile getirme fırsatı bulduk. Sendikamızı ve bizleri yıllardır yakından takip edip sorunlarımızı çözme noktasında her zaman desteklerini gördüğümüz Sayın Cumhurbaşkanımızın da şahsım nezdinde başta havacılık emekçisi kadın arkadaşlarımızı tebrik edip tüm emekçilere selam gönderdiğini belirtmek isterim.

Sendikamız yeni Genel Merkez binasının temel atma törenine Türk-İş Genel Başkanı Sayın Ergün Atalay da teşrif etti ve dualar eşliğinde “bismillah” dedik. Umarız ki açılış törenini de hep birlikte görmek nasip olur.

Yine bir Ramazan ayında sizlerle birlikte iftar yapmanın huzurunu yaşıyoruz. Allah (c.c.) oruçlarınızı ve ibadetlerinizi makbul eylesin.

ALİ KEMAL TATLIBAL

HAVA-İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI

Ayrı bakınız

Ekim 2023 Dönemi Mesajı

Değerli arkadaşlarım; Ekonomik krizin herkesi kasıp kavurduğu şu ortamda sizlere iş hayatıyla alakalı bir metni …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.